Aναλαμβάνουμε τακτοποιήσεις αυθαιρέτων καθώς και εντάξεις στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ

1. November 2017 11:39

Αναλαμβάνουμε στον Νομό Μεσσηνίας:

Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Σύμφωνα με τον νέο νόμο των αυθαιρέτων που βρίσκεται σε ισχύ απαγορεύεται η ενοικίαση και η μεταβίβαση κτισμάτων με αυθαιρεσίες ανεξάρτητα αν βρίσκονται εντός σχεδίου πόλης, εντός οικισμού ή εκτός σχεδίου πόλης επιβαρύνοντας με υπέρογκα πρόστιμα τους παραβάτες.

Το γραφείο μας ασχολείται με τακτοποιήσεις αυθαίρετων κτισμάτων από το 2011. Η πολυετή εμπειρία μας σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και τη διαρκή ενημέρωση μας επιτρέπει να εκμεταλλευόμαστε όλα τα άρθρα- διευκρινήσεις – εγκυκλίους του νόμου ώστε ο ιδιοκτήτης να επωφελείται στο μέγιστο βαθμό  ως προς τα παράβολα, τα πρόστιμα τις αμοιβές και τις εκπτώσεις ώστε να ελαχιστοποιείται το κόστος για αυτόν.

 

Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ

Με το καινούργιο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄ οίκον ΙΙ δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες να πραγματοποιήσουν ενεργειακές παρεμβάσεις στο κτίριο τους όπως αλλαγή κουφωμάτων, τοποθέτηση θερμομόνωσης, τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης κτλ, με χρηματοδότηση έως 17500 ευρώ.

Το γραφείο μας μεταξύ άλλων αναλαμβάνει και όλη την διαδικασία ένταξης παρακολούθησης και υλοποιήσεις καθοδηγώντας σωστά κ υπεύθυνα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτίσματος και κάθε ενδιαφερόμενου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερο: 2721  116074    Κινητό: 6945 206 336